divendres, 1 de maig del 2015

Sarrià a El Periódico

El Periódico va publicar ahir un article sobre el districte de Sarrià-Sant Gervasi que podeu llegir aquí. Hi apareixen, entre d’altres, reivindicacions sarrianenques ja clàssiques del nostre barri com la defensa del Parc de l’Oreneta (un conflicte que, tot i que sembla ben encarrilat, encara no es pot considerar com a definitivament resolt), així com l’inconvenient generat per l’aturada de les obres de la L9 del metro, que no només perjudica els sarrianencs sinó els habitants de la ciutat de Barcelona i d’altres municipis de l’Àrea Metropolitana.

També es fa menció a la reivindicació del retorn del Monestir de Pedralbes a Sarrià que, dissortadament, tot i el clar compromís de l’equip de govern actual (Programa electoral de CiU 2011: "Impulsarem el retorn del Monestir de Pedralbes al barri de Sarrià") tornarà a quedar pendent per a la propera legislatura municipal.

PS: la veïna que ens ha fet arribar l’article ens comenta la seva estranyesa pel fet que quan es fa referència a l’entitat veïnal Associació de Veïns de Sarrià (web sempre en construcció) el diari no hagi obtingut —també— l’opinió d’algun dels membres de la junta actual, "com si sobre Sarrià no hi tinguessin res a dir". Ens limitem a deixar-ne constància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada