divendres, 23 d’octubre del 2015

Editorial del Butlletí de l'AV de Setembre del 2015

Ens presentem

Ara fa gairebé un any un grup de gent molt diversa de Sarrià, alguns amb vinculacions anteriors amb la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Sarrià i d’altres que no n’havien format part, van començar a moure’s amb l’objectiu de revitalitzar una entitat que es trobava en perill real de desaparició a curt termini. Ens vàrem proposar constituir una nova junta que reactivés una entitat que feia temps que estava en hores baixes i que es mostrava cada dia més desvinculada de la gent de Sarrià i dels interessos del barri.

Amb aquest objectiu es va formar un petit equip inicial que va començar a treballar de valent sota un lema que va fer fortuna: Sarrià necessita una sacsejada. Es van organitzar diverses reunions amb persones i entitats representatives del barri per donar a conèixer el nostre projecte, i les reaccions van ser molt entusiastes per part de tothom. Volem aprofitar l’oportunitat d’aquesta primera comunicació per agrair molt sincerament l’ajut rebut de molta gent i, en especial, el suport logístic (cessió de locals per reunir-nos) rebut tant de la Casa Orlandai com del Centre Parroquial.

Es va intentar construir una transició ordenada amb l’antiga junta però tot i els nostres esforços això no va ser possible. Així, la junta sortint no va voler convocar una Assemblea, tot i que els estatuts els obligaven a fer-ho, i va esgotar el termini legal de sis mesos per convocar l’Assemblea Ordinària anual de socis el 29 de juny, i aleshores el president va  presentar la dimissió i automàticament tota la Junta va restar dimitida. Llavors es va haver de crear una Junta Gestora que va gestionar l’entitat entre la dimissió de la junta i la convocatòria d’unes eleccions que es van celebrar el 14 de setembre, i que la nostra candidatura va guanyar amb 46 vots favorables i dues abstencions.

Tot això ja és passat, però ens ha semblat obligat donar-ho a conèixer als socis de l’entitat perquè tothom sàpiga d’on venim i com han anat les coses en els darrers mesos. Ara hi ha una nova junta que es posa al vostre servei i dels sarrianencs en general, i en altres seccions d’aquest primer butlletí trobareu el detall del nostre programa i la composició del nou equip directiu.

La Junta Directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada