divendres, 30 de setembre del 2016

Angelina Trallero ens ha deixat

Lamentem molt comunicar als socis de l’Associació de Veïns de Sarrià i als sarrianencs en general que ahir el vespre ens va deixar l’Angelina Trallero (e.p.d.), una persona que, ja fa uns anys, a la nostra associació ho va ser gairebé tot. Mai podrem agrair tota la feina que des de la secretaria i la junta directiva l’Angelina va fer en favor de l’associació i del barri de Sarrià.

Es dóna la circumstància que encara no fa ni un mes vam contactar amb ella per demanar-li una entrevista a fons per incloure-la en el pròxim número del nostre butlletí. Aquell dia l’Angelina va ser tan amable amb nosaltres com discreta, i ens va demanar que com que aquells dies no es trobava massa bé en tornéssim a parlar al cap d’unes setmanes. Dissortadament ara ja no ho podrem fer.

Ens afegim al dolor de la família de l’Angelina, una persona que tots els que la van conèixer i la van tractar saben que a la nostra associació va ser gairebé insubstituïble.

La Junta Directiva de l’AVS


2 comentaris:

  1. L'Angelina sempre la trobaves, al local, al carrer, a les botigues, a les curses... Et trobarem a faltar, descansa en pau

    ResponElimina
  2. Gran Angelina. Ho acabo de saber. Descansa en pau, t'estimarem sempre.

    ResponElimina