dissabte, 7 de setembre del 2019

2a Volta Ciclista a Sarrià

*** ACTE AJORNAT PER RISC DE PLUGES FORTES ***

Reserveu-vos la data: dissabte 21 de setembre, a les 10 del matí.


Amb motiu Setmana Europea de la Mobilitat, el proper dissabte 21 de setembre s’organitza la Segona Volta Ciclista a Sarrià

Després de l’èxit de públic i participació de la primera volta al 2018 torna la Volta Ciclista a Sarrià, que tindrà lloc just abans de la Festa Major quan els calendaris de les activitats esportives de les escoles encara no han començat.

No et perdis la convocatòria, agafa la bici i vine a compartir el gust de pedalar per la ciutat sense perills.

Durant el pas del seguici ciclista s’explicaran els traçats dels camins escolars, les reivindicacions de mobilitat del veïnatge de diferents carrers i les reivindicacions de la Plataforma Sarrià Respira

El circuit és senzill, de 4 km. I de dificultat baix apte per petits i grans. Recordeu que l’ús de casc és obligatori per menors de 16 i recomanar per tothom.

La rebuda i de participants serà a partir de les 10 h. I sortirem a les 11h. a la Porta de Sarrià (Av/Via Augusta per sobre el Passeig de la Bonanova)

Hi haurà obsequis pels primers dos-cents inscrits. Avituallament a l’arribada amb aigua i fruita per a les persones participants.

Inscripcions prèvies a http://bit.ly/2aVoltaCiclistaSarria i el mateix dia de 10:00 a 10:45 hores. Més informació a avsarria.cat@gmail.com

Preu d’inscripcions: 2 euros

El pagament es farà efectiu el mateix dia a la caseta d’inscripcions, abans de la sortida.

Organitza la Plataforma Sarrià Respira i l’Associació de Veïns de Sarrià

Amb el suport i la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, el Districte Sarrià-Sant Gervasi i del Grau de Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural de l’Escola Pia Sarrià-Calassanç, Som Natura,  la Foix de Sarrià, ProBike i Can Caralleu - CEM Can Caralleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada