dilluns, 22 de juny del 2020

A Sarrià estem molt preocupats

(Escrit enviat als grups municipals de l'Ajuntament de Barcelona)


Som ja a mitjans de juny i els dubtes sobre la construcció de la Biblioteca de Sarrià en aquest mandat, més que disminuir, augmenten.

Volem recordar que en el mandat anterior, aquest equipament ja tenia la partida pressupostaria assignada al pla d’inversions municipal i finalment els diners reservats es van esfumar.

Els pressupostos aprovats el febrer d’enguany pels grups municipals de BeC, PSC, ERC i JxC incloïen aquesta inversió, amb uns terminis de licitació entre el març i el juny. Ens preocupa molt que amb la propera reprogramació dels números de l’Ajuntament “ es recalendaritzi de nou” l’obra.

Volem incidir que aquest equipament veïnal -que va desaparèixer de la plaça a mitjans del anys 90- era la principal aposta de mandat de l’Ajuntament de Barcelona pel nostre districte.

La música que corre pel barri no ens ajuda a esvair la nostra preocupació, és per això que demanem a l’actual equip de govern del Districte el màxim esforç a l’hora de defensar el manteniment d’aquesta inexcusable inversió.

A Sarrià ens sentiríem terriblement incòmodes si la biblioteca decaigués de l’actual pressupost, i per tal d’evitar aquesta incomoditat, instem a tots els grups municipals a defensar activament la preservació de l’actual partida econòmica en la propera reformulació dels comptes municipals.

A l’hora els fem una petició més que raonable: Cal inaugurar la Biblioteca de Sarrià en aquest mandat.

Ben cordialment,

Junta Directiva
Associació de Veïns de Sarrià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada