dijous, 13 de setembre del 2018

1a Volta Ciclista a Sarrià




Primera Volta Ciclista a Sarrià
Dissabte 22 de setembre a les 11 hores.
Fem barri en bici, pacifiquem el trànsit
Setmana Europea de la Mobilitat 2018

Una antiga proposta, fer la Volta Ciclista a Sarrià, ha quallat finalment. Tindrà lloc abans de la Festa Major quan els calendaris de les activitats esportives de les escoles encara no han començat. Un grup d’entusiastes les han organitzat amb la voluntat de repetir-la anualment amb més volada i pedals. No et perdis la primera convocatòria, dóna-la a conèixer a tot el veïnat.

Durant el pas del seguici ciclista s’explicaran els traçats dels camins escolars, les reivindicacions de mobilitat del veïnatge de diferents carrers, les reivindicacions de la Plataforma Sarrià Respira...

Circuit de 4 km de dificultat baixa, apte per petits i grans.

Sortirem i arribarem a la Llosa de la Porta de Sarrià (Via Augusta per sobre el Passeig de la Bonanova).



Hi haurà obsequis pels primers dos-cents inscrits. Avituallament a l’arribada amb aigua i fruita per a les persones participants.

Inscripcions prèvies a http://bit.ly/VoltaCiclistaSarria i el mateix dia de 10:00 a 10:45 hores. Més informació a avsarria.cat@gmail.com

Preu d’inscripcions 2 euros.

El pagament es farà efectiu el mateix dia a la caseta d’inscripcions, abans de la sortida.

Organitza la Plataforma Sarrià Respira i l’Associació de Veïns de Sarrià

Amb el suport i la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, el Districte Sarrià-Sant Gervasi i del Grau de Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural de l’Escola Pia Sarrià-Calassanç, Can Caralleu - CEM Can Caralleu i Som Natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada