NOSALTRES

4.12.23

Editorial Butlletí nº 245

Relleu a la nostra junta

A l’Associació Veïnal de Sarrià li ha arribat el moment de renovar la junta: de les set persones que fins ara en formaven part, cinc han donat per acabada la seva etapa directiva —en una altra pàgina d’aquest butlletí comenten la seva sortida—, dues continuen formant-ne part per donar una imatge de continuïtat i no de ruptura, i quatre persones noves s’incorporen a l’equip directiu de l’entitat, amb un programa electoral de reivindicacions que també es reprodueix en aquest butlletí.

Per davant de tot volem fer un sincer agraïment als cinc membres que deixen ara la Junta, per la dedicació i l’excel·lent tasca voluntària feta durant els anys que han gestionat l’entitat. I no cal dir que les sis persones que des de fa uns dies dirigeixen l’entitat des de la nova junta es mereixen el vot de confiança de l’entitat. El seu programa electoral (pàg. 2) és potent, i a les reivindicacions clàssiques del barri se n’afegeixen algunes de noves.

Sarrià és un barri viu i, per tant, contínuament va evolucionant. Una de les tasques d’aquesta junta directiva és detectar a temps i saber llegir correctament les noves realitats que es van presentant, així com les reivindicacions i necessitats del seu veïnat. Per tal de fer possible la nostra tasca veïnal resulta imprescindible una bona entesa i col·laboració amb els dirigents del districte: regidors, gerent, funcionaris i conseller tècnic, sense oblidar els dinou consellers que representen els partits polítics.

Sense renunciar a les nostres justes reivindicacions, volem fer palesa la renovació del nostre esperit sincer de col·laboració, tant amb el districte com amb el govern de la ciutat. Uns i altres són perfectament coneixedors de les necessitats de Sarrià, i esperem que prenguin les decisions més adients amb l’objectiu d’anar trobant solucions raonables a les reivindicacions sarrianenques. Gràcies.

La Junta Directiva


(Per llegir el butlletí sencer cliqueu aquí)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada