dimarts, 13 de març del 2018

Parlament del coneixement de Sarrià - març 2018


El proper dimarts 20 de març reprenem les sessions del Parlament del coneixement de Sarrià amb un taller sobre la millora de l'eficiència energètica a la llar. La sessió tindrà lloc a les 19:00 a la seu de l'Associació de veïns de Sarrià (Canet 4, Barcelona)
 
Taller de Mesures per la millora energètica de la llar

Has mesurat mai l’eficiència energètica de casa teva? Tens la casa ben aïllada tèrmicament? Com pots actuar per aprofitar millor l’energia i estalviar despeses?

L’eficiència energètica és la capacitat de minimitzar els recursos energètics utilitzats a l’hora d’aconseguir un determinat grau de confort. El cost d’escalfar una casa tèrmicament ineficient és molt major que per escalfar-ne una de ben aïllada. Segons l’Institut Nacional d’Estadística, el 60% dels habitatges estan construïts sense criteris d’eficiència energètica i el 13% de la població catalana no pot mantenir casa seva a una temperatura adequada (20 graus a l’hivern i 25 graus a l’estiu).

En aquest taller veurem els elements a tenir en compte per determinar el grau d’eficiència energètica d’un edifici i descobrir les possibilitats que tenim a l’abast per a  millorar l’eficiència energètica en els interiors dels habitatges, des de la substitució d’instal·lacions a les mesures de baix cost i ajudes específiques.

A càrrec d'Oriol Giménez Agulló, del programa Carrega't d'energia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada