dijous, 14 de novembre del 2019

2a Volta Ciclista a Sarrià



El proper dissabte 23 de novembre s’organitza la Segona Volta Ciclista a Sarrià, que no es va poder realitzar el passat mes de setembre per motius meteorològics.

Després de l’èxit de públic i participació de la primera volta al 2018, torna la Volta Ciclista a Sarrià que té per objectiu reivindicar una mobilitat més sostenible al barri i uns camins escolars més segurs i menys contaminats.

No et perdis la convocatòria, agafa la bici i vine a compartir el gust de pedalar en família per la ciutat sense perills.

Durant el pas del seguici ciclista s’explicaran els traçats dels camins escolars, les reivindicacions de mobilitat del veïnat i les reivindicacions de la nostra Plataforma per fer de Sarrià una Zona Urbana d'Atmosfera Protegida (ZUAP)

El circuit és senzill, de 4 km. I de dificultat baix apte per petits i grans. Recordeu que l’ús de casc és obligatori per menors de 16 i recomanar per tothom.

La rebuda de participants serà a partir de les 10 h. i sortirem a les 11h. des de la plaça Sarrià.

Hi haurà obsequis pels primers dos-cents inscrits i avituallament a l’arribada per a totes les persones participants.

Ja us podeu inscriure aquí, i el mateix dia de 10:00 a 10:45 hores.

Més informació a sarriarespira@gmail.com

Preu d’inscripcions: 2 euros

El pagament es farà efectiu el mateix dia a la caseta d’inscripcions, abans de la sortida.

Organitza la Plataforma Sarrià Respira i l’Associació de Veïns de Sarrià

Amb el suport i la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, el Districte Sarrià-Sant Gervasi i del Grau de Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural de l’Escola Pia Sarrià-Calassanç, Som Natura,  la Foix de Sarrià, ProBike i Can Caralleu - CEM Can Caralleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada