dimecres, 8 de març del 2023

Editorial del Butlletí núm. 243 (març 2023)

Comiat


Els últims actes oficials d’aquest mandat han estat Consell Plenari del Districte (7 de febrer); el Consell de barri de Sarrià (28 de febrer) i, finalment, com a cloenda i acomiadament de l’equip de govern i els consellers de districte que amb les eleccions del 28 de maig acabaran el seu mandat, l’Audiència Pública (7 de març). Fins a finals de maig o més endavant no sabrem qui governarà el districte en el pròxim mandat, i quins consellers de districte repetiran mandat i quins no.

Amb una perspectiva estrictament sarrianenca, el balanç que fem d’aquest mandat municipal de quatre anys (2019-2023) té llums i ombres. Les ombres ja les hem anat explicant quan s’han anat produint, i pensem que quan toca l’acomiadament no és el moment més oportú per insistir-hi. Tothom té al cap les reivindicacions veïnals pendents.

Podríem posar la llum principal en la tradicional reivindicació d’aquesta associació i que, sortosament, aviat deixarà de ser-ho: la Biblioteca de Sarrià. La biblioteca és un equipament imprescindible pel nostre barri, i amb l’acabament de les obres serà una realitat després de molts anys de reivindicacions veïnals.

Hem mantingut molts contactes presencials, telemàtics i personals amb els directius del nostre districte, polítics i funcionaris, i és evident que no sempre s’ha fet tot allò que hem plantejat. Ens han atès, ens han rebut i ens han escoltat quan ho hem demanat, i esperem que aquesta dinàmica segueixi en el pròxim mandat, ja que les reivindicacions veïnals no caduquen amb el canvi de govern.

De cara al pròxim mandat volem fer un recordatori dels temes pendents que tenim a Sarrià: els jardins Oriol Martorell, el Parc de l’Oreneta, Can Raventós, la segona fase del parc Joan Raventós, el soroll de la recollida de residus, la pacificació de la part alta de Major de Sarrià, Can Ponsic, l’habitatge públic a les vores de la Via Augusta i el retorn a Sarrià del Monestir de Pedralbes. Quedi dit com a referència pels polítics que es facin càrrec del districte en el nou mandat.

A l’Associació Veïnal de Sarrià tenim previst celebrar la nostra Assemblea General anual el dia 28 de març, a la Casa Orlandai. Ens tocarà, i ho farem encantats, presentar el balanç del 2022, escoltar les propostes que se’ns facin, i explicar com veiem el futur de la nostra entitat, i de la nostra junta. Al setembre farà vuit anys que ens vam fer càrrec de la gestió de l’entitat, i pensem que seria molt positiu renovar a fons la junta directiva. No cal dir que estem oberts a rebre propostes de persones que en vulguin formar part i estiguin disposades a dedicar el seu temps lliure a l’associació. Ens agradaria molt que el 28 de març ens acompanyés molta gent, i que en acabar l’acte formal compartíssim plegats el pica-pica que l’associació oferirà com ja és tradicional.

La Junta Directiva

 

(Per llegir el butlletí sencer cliqueu aquí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada