MOBILITAT I URBANISME

8/2/2019 * Can Raventós i el seu jardí en perill

24/10/2016 * Casa Nadal de Sarrià

11/10/2016 * Al·legacions Can Raventós

26/8/2016 *  Una nova benzinera, Sarrià hi perd (de moment)

29/4/2016 * Permuta de solars del carrer de l'Hort de la Vila 

7/12/2015 * Sarrià es mobilitza contra una gasolinera

6 comentaris:

 1. Bon dia,

  El meu nom és Marc Toro i simplement escrivia a l'Associació per si em podrieu donar algun tipus d'informació relacionada amb 2 temes:

  1) En relació al pla urbanístic a la façana de Via Augusta entre el c/Margenat i el c/Santa Filomena. Quan té previst l'Ajuntament executar-lo? Per què el manteniment de tota aquella zona està en un estat tan lamentable? Dins del pla aprovat, es tenen previstes àrees verdes o espai per a ús comunitari?

  2) Des de l'Associació teniu algun tipus d'informació relacionada amb la pacificació del tram de Major de Sarrià per sobre de Reina Elisenda?

  Hi ha hagut diferents reunions i procesos participatius al voltant d'aquest tema, però s'ha definit quin és el pla i quan es té previst iniciar-lo?

  Aquests són temes que he traslladat directament a l'Ajuntament, sense gaire èxit, i és per això que em dirigeixo a vosaltres.

  Gràcies per la vostra atenció.

  Cordialment,

  Marc

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Marc

   -Aquest tema de la Via Augusta és molt important per la nostra vocalia de mobilitat i urbanisme, en el proper número (sortirà aquesta setmana) de la revista de l'associació de veïns el comentem. Creiem que és una zona a tractar molt gran i ara descuidada que va des de la plaça d'Orient fins a la Ronda.

   -Des de l'associació no tenim cap informació relacionada amb la pacificació del tram de Major de Sarrià per sobre de Reina Elisenda, vam assistir també als diferents processos participatius, però no tenim resposta.

   El dia 28 hi haurà una audiència publica a casa Sagnier i farem aquestes dues preguntes entre d'altres.

   Si tenim alguna notícia te la fem arribar.

   Gràcies pel teu interès.
   Cordialment,

   Vocalia Mobilitat i Urbanisme
   AV Sarrià

   Elimina
 2. Bon dia,

  Em dic Elena i visc, juntament amb el meu marit i els nostres tres fills petits, al carrer Major de Sarrià, en el tram comprés entre els carrers Pare Miquel i Dolors Monserdà.

  Després d'un any d'obres, sembla que ja estem arribant al final d'aquestes i la nostra familia, com moltes altres de la nostra escola (Dolors Monserdà i Santapau), estem bastant preocupats sobre la seguretat dels vianants al nou carrer Major de Sarrià.

  Ara ja es pot circular en el tram entre els carrers Dolors Monserdà i l'Institut Químic. Els cotxes i motos que hi circulen, ho fan a gran velocitat i sense respectar els vianants. Ens van vendre la idea de que, amb aquesta modificació del carrer, sería peatonal però, després de parlar amb l'ajuntament i els encarregats de les obres, sembla ser que seguiràn tinguent prioritat els cotxes.

  A més, sembla una jungla com els cotxes i motos aparquen per tot arreu, impedint el pas a vianants.

  Cada dia pujo i baixo de l'escola amb tres nens petits i amb el poc respecte de cotxes i motos, ja hem tingut més d'un ensurt! L'encreuament de Major de Sarrià i Dolors Monserdà no es veu, el meu fill de dos anys no sap on ha de parar abans de creuar perque no hi ha cap marca al terra i els vehicles venen dels dos costats, fa una por horrible!

  Què ha passat amb el projecte de fer Major de Sarrià peatonal? Per què no hi ha intenció de limitar el trànsit de vehicles a motor? On son els arbres que van prometre posar?

  Us agraïria que m'informessiu sobre quines normes s'aplicaràn a la nova reforma de Major de Sarrià.

  Moltíssimes gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Elena i disculpa pel retràs en contestar-te,

   Entenem perfectament el que ens expliques i pensem com tu que el carrer major de Sarrià superior ha de ser pacificat.
   Es per això que et fem costat i hem traslladat les teva queixa a Districte en una recent reunió amb el regidor executiu Sr. Albert Batlle.

   Permete'ns també que us recomanem -per tal de donar més força a la protesta- que feu arribar la mateixa queixa en el proper consell de barri 13/11/2019, 18:30h o en la propera audiència pública a determinar.

   Per acabar convidar-vos a fer-vos sòcia -en cas que no ho siguis- de l’Associació de veïns de Sarrià, entitat amb 59 anys d’història al servei de Sarrià.

   Gràcies pel teu interès.

   Cordialment,

   Vocalia Mobilitat i Urbanisme
   AV Sarrià

   Elimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina