MOBILITAT I URBANISME

8/2/2019 * Can Raventós i el seu jardí en perill

24/10/2016 * Casa Nadal de Sarrià

11/10/2016 * Al·legacions Can Raventós

26/8/2016 *  Una nova benzinera, Sarrià hi perd (de moment)

29/4/2016 * Permuta de solars del carrer de l'Hort de la Vila 

7/12/2015 * Sarrià es mobilitza contra una gasolinera

2 comentaris:

 1. Bon dia,

  El meu nom és Marc Toro i simplement escrivia a l'Associació per si em podrieu donar algun tipus d'informació relacionada amb 2 temes:

  1) En relació al pla urbanístic a la façana de Via Augusta entre el c/Margenat i el c/Santa Filomena. Quan té previst l'Ajuntament executar-lo? Per què el manteniment de tota aquella zona està en un estat tan lamentable? Dins del pla aprovat, es tenen previstes àrees verdes o espai per a ús comunitari?

  2) Des de l'Associació teniu algun tipus d'informació relacionada amb la pacificació del tram de Major de Sarrià per sobre de Reina Elisenda?

  Hi ha hagut diferents reunions i procesos participatius al voltant d'aquest tema, però s'ha definit quin és el pla i quan es té previst iniciar-lo?

  Aquests són temes que he traslladat directament a l'Ajuntament, sense gaire èxit, i és per això que em dirigeixo a vosaltres.

  Gràcies per la vostra atenció.

  Cordialment,

  Marc

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Marc

   -Aquest tema de la Via Augusta és molt important per la nostra vocalia de mobilitat i urbanisme, en el proper número (sortirà aquesta setmana) de la revista de l'associació de veïns el comentem. Creiem que és una zona a tractar molt gran i ara descuidada que va des de la plaça d'Orient fins a la Ronda.

   -Des de l'associació no tenim cap informació relacionada amb la pacificació del tram de Major de Sarrià per sobre de Reina Elisenda, vam assistir també als diferents processos participatius, però no tenim resposta.

   El dia 28 hi haurà una audiència publica a casa Sagnier i farem aquestes dues preguntes entre d'altres.

   Si tenim alguna notícia te la fem arribar.

   Gràcies pel teu interès.
   Cordialment,

   Vocalia Mobilitat i Urbanisme
   AV Sarrià

   Elimina