2.4.16

Editorial del Butlletí de març del 2016

Una associació oberta a tothom

Si fa un any i mig, quan ens vam proposar començar una nova etapa de l’Associació de Veïns de Sarrià (AVS) amb la formació d’una nova junta, el lema escollit va ser el de “Sarrià necessita una sacsejada”, en aquesta etapa de consolidació en la qual ens trobem podríem utilitzar-ne un altre que digués “Una associació oberta a tothom”. Aquest és el nostre objectiu. Tal com vam indicar quan a finals del 2014 ens vam presentar en públic per primera vegada, un dels objectius de la nova etapa de l’AVS és el d’obrir l’entitat al barri, així com posar el nostre local a disposició de les entitats sarrianenques que el necessitin per fer les seves reunions. I això és el que hem estat fent des que fa uns mesos ens vam fer càrrec d’una associació que de mica en mica s’ha anat convertint en una entitat amb molta més vida associativa que abans, en el sentit més ampli del terme.

Recordareu que una de les nostres propostes són les assemblees obertes. Aquesta junta està francament satisfeta de com es va desenvolupar la primera assemblea oberta a tothom, que va tenir lloc a la Casa Orlandai a finals de gener. És una satisfacció compartida per altres persones i entitats del barri que ens van fer arribar el seu suport i felicitació, i que ens reafirma en la idea que actes com aquest els hem d’anar repetint amb una certa assiduïtat, que de moment hem fixat en una periodicitat semestral. No cal dir que estem molt agraïts a totes les persones que ens van honorar amb la seva presència, i que ens van fer arribar les seves inquietuds i suggeriments, i també amb les ofertes de colaboració que s’han anat rebent i que, en la mesura de les nostres possibilitats, hem anat encaixant en el nou organigrama de l’entitat.

Per no interferir amb les vacances d’estiu, tenim previst convocar la segona assemblea oberta durant el mes de setembre, i no cal dir que ens agradaria que superés l’èxit de la primera. Mentrestant, us recordem que els membres de la nostra junta es reuneixen cada quinze dies, i que sempre que se’ns demani comentar algun tema concret ho podem fer una estona abans d’iniciar la junta. Així mateix, la primera junta directiva de cada trimestre la fem també oberta a tothom, i aprofitem per informar-vos que la propera junta d’aquestes característiques serà la del dia 14 d’abril, a les 7 del vespre, al local de Canet, 4. No cal dir que tothom hi és convidat i, sobretot, que als membres de la junta ens agradaria que ens féssiu arribar els vostres suggeriments per tal d’anar millorant entre tots el funcionament de la nostra entitat.

La Junta Directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada