16.6.16

Editorial del Butlletí de juny del 2016

Canvi d’interlocutor al districte

Un dels efectes del pacte municipal de governabilitat de l’Ajuntament de Barcelona, acordat el mes passat entre BeC i el PSC, ha estat la incorporació dels quatre regidors socialistes a l’equip de govern municipal. Així, sumats als onze regidors de BeC que fins ara han governat la ciutat en solitari, l’equip de govern actual està format per quinze regidors, lluny, encara, de la majoria absoluta dels vint-i-un necessaris per governar Barcelona amb una certa tranquil·litat. Fruit també d’aquest pacte, tres dels deu districtes barcelonins han canviat de mans, i els regidors de BeC que fins ara els dirigien els han cedit al PSC.

Sarrià-Sant Gervasi és un d’aquests districtes que ha canviat de mans, i això es concreta en el fet que Gerardo Pisarelo, de BeC, ha deixat el càrrec de Regidor del Districte a Daniel Mòdol, del PSC. Així, Mòdol, una persona molt vinculada al barri, és ja el nostre nou interlocutor polític de la Casa Gran, i des de la nostra associació desitgem que aquest canvi de direcció tingui tots els efectes positius que Sarrià es mereix. En aquest sentit, potser cal recordar al nou regidor que Sarrià és un dels barris de Barcelona on, des de la recuperació democràtica, menys ha invertit l’ajuntament.

Crida l’atenció, però, que un dels tres districtes escollits per fer aquests canvis hagi estat, precisament, el de Sarrià-Sant Gervasi. I sorprèn perquè és precisament l’únic dels deu districtes de Barcelona on el PSC no hi té representació, és a dir, on els resultats de les eleccions municipals de l’any passat no li van permetre renovar la representació que, en el ple del districte, aquest partit havia tingut en legislatures anteriors. Així, el nou regidor del districte no tindrà el suport de consellers del seu partit. Tot i això, esperem que el canvi de regidor tingui els efectes positius que tot relleu de direcció comporta.

Desitgem aprofitar l’avinentesa per agrair al regidor Gerardo Pisarelo la feina dedicada a Sarrià durant l’any que ha estat el nostre regidor, i molt especialment el seu compromís en ferm per tirar endavant la construcció de la Biblioteca de Sarrià durant aquest mandat. Aprofitem, també, aquesta oportunitat per donar la nostra més cordial benvinguda al regidor Daniel Mòdol, amb qui esperem mantenir, i millorar si cap, la bona sintonia que el nostre barri sempre ha intentat tenir amb els equips de govern de la ciutat des que fa 95 anys el municipi independent de Sarrià va ser incorporat a Barcelona.

La Junta Directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada