dilluns, 17 de juny del 2019

Editorial del Butlletí núm. 232 (juny 2019)

2019, un any de canvis

A Barcelona, i també a Sarrià, aquest any coincideixen dos esdeveniments remarcables. En l’àmbit de ciutat, el 26 de maig es van celebrar les eleccions municipals, i en el pròxim butlletí en farem una valoració, especialment centrada en les repercussions que els resultats electorals tindran al districte de Sarrià-Sant Gervasi, ja que a l’hora de redactar aquest editorial encara no se sap quin abast tindran.

Per altra banda, aquesta tardor en farà quatre que la junta directiva actual es va fer càrrec de l’entitat, i potser és un bon moment per fer un petit balanç, amb els dos grans temes de Sarrià que han ocupat aquest mandat municipal: la recollida Porta a Porta i la biblioteca. Tot i que el balanç té llums i alguna ombra, en conjunt estem raonablement satisfets de la tasca desenvolupada per les diverses vocalies. S’ha posat en marxa, i ja fa setze mesos que funciona, el sistema de recollida Porta a Porta, impulsat des de la nostra entitat; encara s’han de fer millores en la gestió del dia a dia, però aquesta feina ja pertany a l’ajuntament.

L’ombra del balanç d’aquests quatre anys és, òbviament, el fiasco de la biblioteca de Sarrià, que tot i les promeses municipals de construir-la no s’ha tirat endavant. Esperem que sigui una realitat en la nova legislatura. Altres temes a remarcar, com la remodelació de la part de dalt de Major de Sarrià i les activitats organitzades per les nostres diverses vocalies, els comentarem amb detall a la nostra assemblea informativa del mes de setembre.

Transcorreguts quatre anys des de la nostra presa de possessió i d’acord amb els nostres estatuts, caldrà renovar la junta directiva mitjançant la convocatòria d’eleccions. Aprofitant aquesta circumstància, alguns membres de la junta actual estem preparant una nova candidatura, ja que pensem que, si així ho volen els socis, la tasca que hem fet durant aquests quatre anys mereix una continuïtat.

Per tal de respectar els terminis fixats en els estatuts, haurem de convocar les eleccions en ple estiu, una època en la qual molta gent es troba fora de Sarrià. I tot i que encara falten tres mesos per a la celebració d’aquestes eleccions, les quals tenim previst celebrar el dilluns 16 de setembre aprofitant la nostra tradicional assemblea informativa de tardor, preferim avançar-vos ja aquesta data.

Com s’ha dit abans, una part de la junta actual formarà part d’una candidatura que serà, alhora, de continuïtat i de renovació, ja que ens agradaria completar-la amb altres persones interessades a formar-ne part. Us encoratgem, per tant, a col·laborar amb nosaltres, sigui formant part d’aquesta candidatura o mitjançant una col·laboració externa en alguna de les nostres vocalies. Esperem amb interès rebre les vostres propostes, i us recordem que podeu contactar amb nosaltres personalment al nostre local de Canet 4, per telèfon (932049058) o per correu electrònic (avsarria.cat@gmail.com). Mentrestant, bon estiu a tothom!

La Junta directiva

(Per llegir el butlletí sencer cliqueu aquí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada